Ambassadeurs

Albergen
Olga Assink
Olga Assink (Albergen, 25 maart 1978) is een Nederlands voormalig handbalspeelster, die aansluitend actief is als handbalcoach. Ze speelde 205 interlands, vooral als cirkelspeelster. Met 954 treffers is ze in Oranje topscorer aller tijden.

Op de vraag vanuit HandbalSchool Twente of ze AMBASSADEUR wil worden reageerde ze enthousiast. Olga neemt je graag mee in haar sportieve en maatschappelijke carrière, en iedereen die actief is binnen HandbalSchool Twente zal haar regelmatig in de IISPA zien voor het geven van o.a. clinics en techniektrainingen aan onze deelnemers. Maar voor ze haar verhaal met jullie deelt geven wij een impressie van haar indrukwekkende handbal carrière. Kort kan deze niet zijn, concluderen we nu, want tijdens het uitwerken van dit schrijven beseffen we ons terdege hoe belangrijk Olga binnen de Handbalsport in Twente maar zeker ook Nationaal en Internationaal is geweest.

LEES MEER
Hengelo
Pipy Wolfs
Pipy Wolfs (Hengelo, 26 april 2002) is een Nederlands handbalspeelster, die momenteel actief is bij team ELCHE in Spanje. Sinds de herfst van 2022 is Pipy ook actief binnen het Nederlands Team. Pipy is cirkelspeelster, zeer gedreven en open minded.

Op de vraag vanuit HandbalSchool Twente aan Pipy of ze AMBASSADEUR wilde worden van onze HandbalSchool reageerde ze met een lach, wel een beetje verbaasd, maar vol enthousiasme, jaaaaaa! Pipy neemt je graag mee in zowel haar sportieve, als haar maatschappelijke carrière. Iedereen die actief is binnen HandbalSchool Twente zal haar regelmatig in de IISPA hebben gezien en vast eens weer gaan zien zodra ze weer even bij haar ouders in Nederland is. Lees het complete interview met Pipy via de link hieronder…

LEES MEER
Hengelo
Edwin Kippers
Edwin Kippers (Hengelo, 11 november 1965) is begonnen met handballen bij Olympia toen hij 11 jaar jong was. Handbal is Edwin met de paplepel ingegoten omdat ook zijn vader actief binnen de handbal was.

Naast een mooie handbalcarrière heeft Edwin ook een zeer indrukwekkende trainerscarrière doorlopen. Voor HandbalSchool Twente is hij tot op heden zeer belangrijk. Als trainer, begeleider maar ook als technisch ondersteuner helpt hij zowel onze jonge talenten als onze trainers op weg naar zijn of haar doelen. Lees het complete interview met Edwin via de link hieronder…

LEES MEER
X