Partners

meer over
REGGEBORGH
Reggeborgh is een internationaal opererende family office en is actief in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Naast zakelijke activiteiten richt Reggeborgh zich ook op maatschappelijk verantwoord ondernemen waaronder sponsoring en goede doelen.

Ze zijn onder meer sponsor van het Schaatsteam Reggeborgh. Verder ondersteunen ze voornamelijk regionale initiatieven op het gebied van maatschappelijk welzijn en sport. “Think global, act local”. Wij zijn dan ook enorm verheugd dat Reggeborgh vanaf seizoen 2022-2023 voor 3 jaar sponsor van onze HandbalSchool wil zijn! Met het aantrekken van deze prachtige sponsor kan HandbalSchool Twente de professionalisering die de afgelopen jaren is ingezet goed continueren.

reggeborgh.nl
meer over
OCON
OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar patiënten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

Elke deelnemer van HandbalSchool Twente is verplicht om een Basisplus sportmedisch onderzoek te laten uitvoeren bij OCON welke vaak deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekering. Het doel hiervan is om de gezondheid en belastbaarheid in beeld te brengen en vroegtijdige risicofactoren op te sporen. OCON zal ons ook de aankomende 2 jaar ondersteunen en daar zijn wij uiteraard enorm blij mee!

ocon.nl
meer over
FYSIOZUID
FysioZuid hecht veel waarde aan een persoonlijk en vooral laagdrempelige benadering waarbij cliënten zich gehoord en op hun gemak voelen. In de praktijk zijn diverse specialisaties aanwezig: Dry Needling, Mylogenics, Shockwave therapie maar ook Lasertherapie en meer…

Bij FysioZuid ben je altijd verzekerd van die behandeling die je het beste resultaat geeft. Gezondheid en welzijn staan bij FysioZuid centraal. Voor advies, bij blessures en voor blessurepreventie kunnen talenten indien gewenst contact opnemen met Bas Hassels Mönning van Fysio Zuid. Bas verzorgt bij Racket & Fit Center in Borne op de woensdag- en vrijdagochtend de krachttraining voor de toplijn van HandbalSchool Twente. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking en hopen nog vele jaren gebruik te mogen maken van de kennis en expertise van Bas en FysioZuid.

fysiozuid.nl
meer over
INTERSPORT TWINSPORT
Intersport Twinsport Hengelo Megastore is dé sportwinkel in Hengelo. Klantvriendelijkheid, service en advies staan hoog in het vaandel. Intersport Twinsport heeft een ruim assortiment van de meest uiteenlopende merken en tevens een webshop.

Spaar ook mee met het Intersport Club programma.

Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de Intersport Club app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de Intersport Club app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store. Klik op de link voor meer info en inlog:

We hopen onze prettige samenwerking met Interport Twinsport ook de aankomende jaren een mooi vervolg te geven zodat onze talenten er altijd goed verzorgd uit blijven zien tijdens de trainingen.

Intersport Twinsport club-app
meer over
ODET RECLAME
ODET Reclameadvies & Creatie is een klein, origineel en eigentijds reclamebureau. Persoonlijk, creatief, ervaren en een tikkeltje eigenwijs, met oog voor budget. ODET ontwerpt, realiseert en begeleidt het gehele reclame- en communicatietraject. Bij ODET krijg je alles onder één dak.

Opvallen in de massa, boven het maaiveld uitsteken. Reclame moet blijven hangen, daar ligt de uitdaging. Een product of dienst kan nog zo briljant zijn, als niemand het ziet mist het zijn doel. ODET helpt ondernemers om dat te bereiken met goed advies en veel creativiteit. Vergeet de bla bla bla en ga voor enthousiasme en Twentse nuchterheid. ODET realiseerde voor ons o.a. de huisstijl, nieuwe website, kleding en diverse uitingen op social media, fijn om deze creatieveling binnen het HST-team te hebben!

odet-reclame.nl
meer over
SPORTBEDRIJF ALMELO
Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Ze stimuleren sport- en beweegdeelname van jong tot oud. Sportbedrijf initieert in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit.

Ook beheert, exploiteert en verhuurt Sportbedrijf binnensport-accommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA waarvan o.a. HandbalSchool Twente wekelijks gebruik maakt. Samen op weg naar een gezonde toekomst! Wij zijn trots en blij met de prettige samenwerking en hopen deze nog vele jaren een sportief vervolg te mogen geven!

Sportbedrijf Almelo
X