Clinic C Jeugd Overijssel en Gelderland

Zondag 26 november heeft HandbalSchool Twente voor het Nederlands Handbal Verbond in de IISPA Almelo een clinic verzorgd voor de C-jeugd. In 3 dagen tijd waren alle plekken voor de clinic bezet door 60 enthousiaste kinderen uit Overijssel en Gelderland.

De training was opgezet door Jan Majoor en werd gegeven door Olga Assink (oud-international en eredivisie trainster), Lynn Kuipers (eredivisie speelster bij Handbal Venlo en Jong Oranje), Kasper Adema (eredivisie keeperstrainer), Nicole Kooiker (oud eredivisie speelster) en Morris Kippers (oud eredivisie speler en Jong Oranje). Jan, Olga, Nicole, Kasper en Morris zijn allen ook trainer bij de HandbalSchool Twente. Zij hebben met veel verschillende trainingsvormen de enthousiaste C-jeugd 1,5 uur vermaakt en hen handbaltips gegeven die ze bij hun clubs kunnen gaan toepassen.

Na afloop van de clinic kregen de kinderen nog wat te eten en drinken en een kaartje voor de dames oefeninterland Nederland-Hongarije die om 15.00 uur in de IISPA plaatsvond. Alles bij elkaar een leerzame dag voor het handbaltalent in Twente en zeker voor herhaling vatbaar!

X