Rondom de jaarwisseling nam HST deel aan diverse toernooien

27 DECEMBER TOERNOOI D JEUGD
Op 27 december deed de D jeugd mee aan het toernooi van Handbalschool Salland. Hoewel dit voor de meiden de eerste keer was dat ze samen speelden vormden ze meteen een team. Aanvallend werd er heel goed samen gespeeld en in het verloop van het toernooi stond de offensieve dekking steeds beter. Uiteindelijk wisten we alle drie de wedstrijden ruim te winnen.

28 DECEMBER TOERNOOI C JEUGD
Op 28 december mocht de C jeugd ook aantreden in Raalte. De eerste wedstrijd was vooral erg wennen aan elkaar en was er toch ook wel sprake van wat spanning bij de meiden. Er werd ruim verloren van Salland die toch wel een maatje te groot voor ons waren. De andere twee wedstrijden gingen een stuk beter, de meiden lieten individueel en als team mooie acties zien.

2 JANUARI TOERNOOI C JEUGD TOPLIJN
Op 2 januari mocht de C jeugd toplijn afreizen naar het toernooi van Handbalschool Haaglanden. De eerste wedstrijd in de poule tegen Brabant werd overtuigend gewonnen. De tweede wedstrijd tegen Noord Holland was super spannend, ging heel lang gelijk op, en wisten we uiteindelijk te winnen. In de finale tegen Haaglanden ging het scoren ook telkens over en weer, door als een echt team te blijven spelen trokken we ook hier de winst naar ons toe.

Het was op alle dagen vooral geweldig mooi om alle inzet en enthousiasme bij de meiden te zien. Tijdens de wedstrijden werden goede stappen in de ontwikkeling gezet aan de hand van de opdrachten die ze van de coaches meekregen. Voor iedereen was het een super mooie ervaring.

Bedankt Handbalschool Salland en Handbalschool Haaglanden voor de uitnodiging en de sportieve leerzame dagen!

X