Nieuw bestuurslid events HandbalSchool Twente

Wij zijn ontzettend blij dat we een nieuw bestuurslid van onze HandbalSchool aan jullie kunnen voorstellen:

“Hallo, mijn naam is Manuela Hoitink, ik ben 47 jaar en woon in Bornerbroek. Ik ben gehuwd met een lieve en sportieve man, Kristian, en samen hebben we één dochter. Onze dochter Esmee zit op HandbalSchool Twente waar ze haar hulp krijgt om haar handbaltalent verder te ontwikkelen en een sportieve invulling te geven aan haar passie. 

Ik ben gevraagd om een rol te spelen in het bestuur met betrekking tot het ondersteunen en organiseren van sportactiviteiten en events. Dankzij mijn achtergrond als horecaondernemer, weet ik onveranderlijk activiteiten en evenementen op een creatieve manier te organiseren.

Nu ruim 4 jaar geleden heb ik een carrièreswitch gemaakt naar de vastgoedbranche. Inmiddels ben ik geregistreerd makelaar en bezig met mijn afstuderen als Register-Taxateur wonen. In deze dynamische markt wil ik klanten volledig ontzorgen, streven naar tevreden verkopers en blije kopers. Perfectie is niet altijd haalbaar, maar ik doe mijn best om heel veel mensen blij te maken!

Ik hoop op deze plek een actief (bak)steentje te kunnen bijdragen aan een sportieve toekomst voor HandbalSchool Twente. Ik heb in iedere geval veel zin! Hopelijk zien we elkaar binnenkort tijdens een van onze sportactiviteiten of events. Een sportieve groet en graag tot ziens.”

Welkom Manuela! We gaan samen met iedereen die onze HandbalSchool een warm hart toedraagt werken aan nieuwe doelen en leerscholen voor een mooi sportief en maatschappelijk gezond 2024!

X