Nieuw bestuurslid Talentontwikkeling

Wat is het toch ontzettend fijn om een nieuw lid met zo veel ervaring en dus een goed gevulde rugzak aan ons bestuur te mogen toevoegen. Samen met Carolien hopen we onze talenten, ieder op zijn eigen niveau, verder te ontwikkelen middels de scholing binnen onze HandbalSchool. Carolien stelt haarzelf even voor:

Mijn naam is Carolien Majoor -Brandriet en ik woon in Delden. Ik ben getrouwd met de HandbalSchool Twente trainer Jan Majoor. We hebben een zoon en een dochter en zijn ondertussen al een trotse opa en oma.

Ik werk als docent bij Landstede Sport en Bewegen in Zwolle en ben hier coach van een niveau 2 klas. Wat ik hieraan fantastisch vind is om samen met deze studenten hun talenten te helpen ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik ook Topsportcoördinator van de hele opleiding.

Naast mijn werkervaring ben ik als trainer/coach bij verschillende handbalclubs, de Handbalacademie en Nationale jeugdteams werkzaam geweest. Dit was een fantastische tijd waar ik nog steeds met geweldig veel plezier aan terugdenk. Nu ben ik tegenwoordig voor het NHV nog steeds werkzaam als vrijwilliger in 2 werkgroepen. De werkgroep Talentontwikkeling en de werkgroep Opleidingen en Toetsingscommissie.

Al deze kennis en ervaringen hoop ik mee te nemen en te gebruiken voor de HST. Mijn rol binnen het bestuur van de HandbalSchool Twente is het ondersteunen bij Talentontwikkeling. Kortom ik verveel me niets en geniet ervan om met elkaar mooie stappen te maken.

Bij de HST zit dit, naar mijn mening, wel goed. Samen op weg naar een mooi 2024!

Welkom Carolien, we gaan samen met iedereen die onze HandbalSchool een warm hart toedraagt werken aan nieuwe doelen en leerscholen voor een mooi sportief en maatschappelijk gezond 2024!

X