Nieuwe voorzitter HandbalSchool Twente

Wij zijn ontzettend blij dat we de nieuwe voorzitter van onze HandbalSchool aan jullie kunnen voorstellen:

“Hallo, mijn naam is Wilfred Wiggers. Ik ben 43 jaar en woon in Markelo. Daar woon ik met mijn vrouw en vier kinderen, waarvan mijn jongste dochter op HandbalSchool Twente zit. In mijn dagelijks leven ben ik als teamleider werkzaam bij Zone.college in Twello. Een tijdje geleden werd mij verteld dat er een vacature ‘Voorzitter’ bij HandbalSchool Twente was. Ik was direct geïnteresseerd en heb contact opgenomen met het bestuur. Ik heb een bestuursvergadering meegemaakt en mijn beeld werd bevestigd. Handbalschool Twente kent een bestuur waar een goede sfeer heerst en als een echt team functioneert. Een team waar ik graag deel van uit wil maken. Vanuit mijn werkervaring, maar ook de vrijwilligerstaken die ik afgelopen jaren heb gedaan, ben ik ervan overtuigd dat ik het bestuur kan aanvullen en versterken. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in! We spreken elkaar vast een keer bij de training of andere activiteiten van HandbalSchool Twente. Tot snel!”

Welkom Wilfred! We gaan samen met iedereen die onze HandbalSchool een warm hart toedraagt werken aan nieuwe doelen en leerscholen voor een mooi sportief en maatschappelijk gezond 2024!

X