Organisatie

MISSIE & VISIE

HandbalSchool Twente

Als handballer, handbalster, heb je je eigen dromen, wensen en doelen. Of je nu talent hebt of niet. Vanuit eigen kracht kun je vaak meer dan je denkt. HandbalSchool Twente helpt je invulling te geven aan je doelen. Dat doen we in een veilige omgeving, met een allround opleiding, waarin fouten maken mag. Wij zijn een handbalschool met een Toplijn. Binnen deze Toplijn is veel ruimte voor de breedtesport maar er is ook ruimte voor ontwikkeling van toptalenten.

BESTUUR

We willen ons graag
VOORSTELLEN
LEES MEER

MEDISCHE STAF

HandbalSchool Twente

Zodra Talenten gaan trainen bij onze handbalschool zijn ze verplicht om een sportmedische keuring te ondergaan bij OCON Sportmedische kliniek. Bij Bas van Fysio Zuid kunnen talenten terecht met een blessure.

Meer weten over onze medische staf?

VERTROUWENSPERSOON

Maak kennis met
FEMKE
LEES MEER

MAATSCHAPPELIJK

HandbalSchool Twente

Handbalschool Twente heeft niet alleen als doel talenten op te leiden. Wij willen de handbalsport in het algemeen stimuleren zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Benieuwd hoe?

KOSTEN

Deelname
HANDBALSCHOOL TWENTE
LEES MEER

PARTNERS

HandbalSchool Twente

Met onze partners zijn we een samenwerking aangegaan om te werken aan de sportieve en maatschappelijke doelen van onze talenten.

Met het aantrekken van onze partners kan HandbalSchool Twente de professionalisering die de afgelopen jaren is ingezet goed continueren.

Meer weten over onze partners en samenwerking?

AMBASSADEURS

Maak kennis met onze
AMBASSADEURS
LEES MEER
X