VACATURE TECHNISCH MANAGER

Vind jij het een uitdaging om het handbalniveau in de regio Twente naar een hoger level te brengen? Ben jij die spin in het web en een echte verbinder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als technisch manager, met bij voorkeur HT4, ben jij binnen het bestuur het aanspreekpunt voor alle handbaltechnische zaken. Je hebt organisatietalent en onderhoudt contacten met deelnemers, trainers (in- en extern), NHV, Regio Talent Manager en andere externe partijen. Je bent tijdens de trainingen regelmatig te vinden tussen de trainers en deelnemers.

Je stelt het talent centraal en borgt kwaliteit van trainingen, meerjarenopleidingsplan, trainingschema’s en rapportage voortgang van de talenten. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie in een prettige werkomgeving waarbij de organisatie op dit moment goed staat.

WERKOMVANG

Totale tijdsbesteding is gemiddeld 2 uur per week, soms meer, soms minder. De functie kan in duo uitgevoerd worden. Belangrijk is dat jij je herkent in de missie en visie van HandbalSchool Twente en de talentontwikkelings visie van het NHV.

IETS VOOR JOU?

Mail je motivatie uiterlijk 22 april 2024 naar voorzitter@handbalschooltwente.nl. Ook als je een overzicht van het takenpakket wilt inlezen. We zien er naar uit kennis met je te maken!

Nog vragen? Neem dan contact op met Wilfred Wiggers (voorzitter) op telefoonnummer: 06 – 15 94 76 49. Hij vertelt je graag meer over deze functie!

X